Жаре Бербер & Банд @ Select Club – Club Select ® – Струмица

-- Жаре Бербер & Банд @ Select Club

1 January 2016
Жаре Бербер & Банд @ Select Club
1 January 2016

Жаре Бербер & Банд @ Select Club

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Жаре Бербер & Банд @ Select Club

Почитувани ни представува особена чест и задоволство во екот на новогодишните празници да го најавиме настапот на единствениот МАЕСТРО ЖАРЕ БЕРБЕР во Селект Бар Струмица .Comments are closed.