Караоке за цел ГРАД @ SELECT BAR – Club Select ® – Струмица

-- Караоке за цел ГРАД @ SELECT BAR

16 October 2015
Караоке за цел ГРАД @ SELECT BAR
16 October 2015

Караоке за цел ГРАД @ SELECT BAR

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Караоке за цел ГРАД @ SELECT BAR

Викендот го започнуваме на ВИСОКО ниво со целовечерна програма од 22:00 па се до раните утрински часови.

►СРЕДНОШКОЛСКА ЗАБАВА (22:00 – 00:00)
Од овој Петок започуваме со средношколските забави, а главен и одговорен виновник за ВИСТИНСКОТО лудило ќе биде The Marshall кој ќе ве забавува со вашите омилени хитови. Забавата да биде на уште повисоко ниво, СЕЛЕКТ ви претставува промоција на:
Коњак – 50ден
Вотка – 50ден.Comments are closed.