МАТУРСКА ЗАБАВА @Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- МАТУРСКА ЗАБАВА @Select Bar

19 May 2015
МАТУРСКА ЗАБАВА @Select Bar
19 May 2015

МАТУРСКА ЗАБАВА @Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on МАТУРСКА ЗАБАВА @Select Bar

Четврток е ден за матурантите, а каде ако не во Селект. Специјална понуда за сите матуранти оваа вечер да си поминат најдобро што можат е тоа што Ви нудиме HAPPY HOUR (Плати едно земи две.)
Главен и одговорен виновник за вистинското лудило ќе биде DJ MNA.

ВЛЕЗ СЛОБОДЕН.

Повелете матуранти, Ве очекуваме!Comments are closed.