Слаткаристика VS Џамбо Агушев at SELECT – Club Select ® – Струмица

-- Слаткаристика VS Џамбо Агушев at SELECT

7 May 2016
Слаткаристика VS Џамбо Агушев at SELECT
7 May 2016

Слаткаристика VS Џамбо Агушев at SELECT

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Слаткаристика VS Џамбо Агушев at SELECT

Македонската ХИП ХОП СЕНЗАЦИЈА , Марко Маринковик АКА СЛАТКАРИСТИКА или СЛАТКАР
Оваа Сабота во вашиот омилен клуб SELECT
Најпознатиот ХИП ХОП пејач во Државата со Концерт во вашето омилено место за излегување Клуб СЕЛЕКТ Струмица , вратите на клубот ке бидат ширум отворени за сите фанови на СЛАТКАР.
Слаткар ке настапи со својот другар Џамбо Агушев најдобрата ТРУБА на балакнот , за загревање тука ке биде ДиЏеј Чее.
Да не должиме многу се гледаме во САБОТА
Броеви за резервации
►Мартин 075/ 346 232
►Лазо 077/ 863 574

Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.