Средношколски Маскенбал 2016 Селект – Club Select ® – Струмица

-- Средношколски Маскенбал 2016 Селект

10 March 2016
Средношколски Маскенбал 2016 Селект
10 March 2016

Средношколски Маскенбал 2016 Селект

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Средношколски Маскенбал 2016 Селект

Карневалската треска ја започнуваме ПРВИ уште во четврток, каде организираме средношколска маскембалска вечер.
Голема ПАРИЧНА Награда За Најдобрата Маска
Гости на Вечерта Ди Џеј Здравко и Ди Џеј Мна
ВЛЕЗОТ Е СЛОБОДЕН
Тоа ќе биде вечер кога сите патишта ќе водат на Леблебиџиска улица во градот.
задолжителна резервација кај некои од менаџерите.
►Мартин 075/ 346 232
►Лазо 077/ 863 574
Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.