Хари Мата Хари at Select Bar Strumica – Club Select ® – Струмица

-- Хари Мата Хари at Select Bar Strumica

19 March 2016
Хари Мата Хари at Select Bar Strumica
19 March 2016

Хари Мата Хари at Select Bar Strumica

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Хари Мата Хари at Select Bar Strumica

Почитувани ни представува особена чест и задоволство да го најавиме настапот на Хари Мата Хари во Селект Бар Струмица . Ве покануваме заедно да ги испееме сите мега хитови и да се забавуваме до раните утрински часови .
Бидете дел од оваа ЗАБАВА која сигурно ќе остане во вашите сеќавања..
РЕЗЕРВАЦИИ:
►Мартин 075/ 346 232
►Лазо 077/ 863 574

Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.