Цветелина Янева @Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- Цветелина Янева @Select Bar

25 April 2014
Цветелина Янева @Select Bar
25 April 2014

Цветелина Янева @Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Цветелина Янева @Select Bar

Пејачка На Годината Во Бугарија
Цветелина Янева за ПРВ Пат во Селект
Повелете на Добра Забава Заедно да ги Испееме Сите Хитови На Цветелина ,
Заедно ќе пееме, пиеме и лудуваме се до раните утрински часови .
Селект е веќе докажан во организирање на најдобрите забави во градот Ве ПОКАНУВА да бидете дел од оваа забава.Comments are closed.