▃ ▅ ▆ We Can Be HEROES ▆ ▅ ▃ Select Bar Strumica – Club Select ® – Струмица

-- ▃ ▅ ▆ We Can Be HEROES ▆ ▅ ▃ Select Bar Strumica

9 January 2016
▃ ▅ ▆ We Can Be HEROES ▆ ▅ ▃ Select Bar Strumica
9 January 2016

▃ ▅ ▆ We Can Be HEROES ▆ ▅ ▃ Select Bar Strumica

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on ▃ ▅ ▆ We Can Be HEROES ▆ ▅ ▃ Select Bar Strumica

Сите ние пораснавме гледајки филмови со нашите омилени супер херои или барем за момент сме посакале да бидеме како нив да имаме можност да помогнеме некому

Епа сега дојде и вашата шанса!!

Оваа сабтоа Селект организира забава наречена WE CAN BE HEROES, забавата е со хуманитарна цел и дел од картите ќе бидат за луѓе кои нашата помош најмногу им е потребна.

За забавата ќе се погрижат младиот и ултра талентираниот струмички DJ MARSHALL.

За потоа да продолжиме со еден од најпопуларните грчки диџеи, DJ Andreas Nikakis

Ова е вашата шанса да бидете супер херој и да помогнете некому кому му е најпотребна вашата помош.Comments are closed.