★ Dani Dimitrovska & Band Live★ @SelectBar – Club Select ® – Струмица

-- ★ Dani Dimitrovska & Band Live★ @SelectBar

26 March 2015
★ Dani Dimitrovska & Band Live★ @SelectBar
26 March 2015

★ Dani Dimitrovska & Band Live★ @SelectBar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on ★ Dani Dimitrovska & Band Live★ @SelectBar

И овој Петок остануваме доследни на урбаните забави во нашиот град и ја нудиме најдобрата и најенергичната забава.

Овој Петок Ви го најавуваме гостувањето на добро познатата на музичката естрада ДАНИ ДИМИТРОВСКА со бенд во Селект. Струмичани слушат и рок музика и знаат да се забавуваат, па затоа овој петок бидете и Вие дел од најлудата забава, а Селект ќе се погрижи забавата да биде на максимално ниво:
Промоција: Happy Hour (Плати едно земи две)

Повелете, Ве очекувамеComments are closed.