★ Mask’n’Bal ★ @Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- ★ Mask’n’Bal ★ @Select Bar

11 March 2016
★ Mask’n’Bal ★ @Select Bar
11 March 2016

★ Mask’n’Bal ★ @Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on ★ Mask’n’Bal ★ @Select Bar

Настанот ни припаѓа НАМ, а забавата ВАМ. Традиционално секоја година Селект организира маскенбал и тоа не обичен, маскенбал во кој учествувате сите ВИЕ со вашите креации.
За најдобрите маски следуваат ПАРИЧНИ НАГРАДИ и многу други изненадувања.
Задолжени за забавата да биде на максимално ниво ќе бидат:
– DJ MATS
– DJ ZDRAVKO
– Resident DJ MNA
Тоа ќе биде вечер кога сите патишта ќе водат на Леблебиџиска улица во градот.
задолжителна резервација кај некои од менаџерите.
►Мартин 075/ 346 232
►Лазо 077/ 863 574
Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.