10 ГОДИНИ КАФЕ БАР СЕЛЕКТ – Club Select ® – Струмица

-- 10 ГОДИНИ КАФЕ БАР СЕЛЕКТ

29 June 2014
10 ГОДИНИ КАФЕ БАР СЕЛЕКТ
29 June 2014

10 ГОДИНИ КАФЕ БАР СЕЛЕКТ

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on 10 ГОДИНИ КАФЕ БАР СЕЛЕКТ

Почитувани ни представува огромна чест и задоволство да ве поканиме на 10 от Роденден на Кафе бар СЕЛЕКТ .
По тој повод, менаџерскиот тим на Кафе Бар Селект подготвува неверојатен спектакл кој не смеете да го пропуштите, тоа ќе биде вечер кога сите патишта ќе водат на Леблебиџиска улица во градот. Заслужен за забавата таа вечер ќе биде познатиот DJ Tarkan, ќе има многу хостеси, тачерки, „вип“ гости од цела држава, естрадни уметници и голем број јавни личности.

Се разбира неизоставен дел ќе биде големата роденденска торта, шампањ и сето тоа украсено со многу балони,пена и спектакуларен огномет.Comments are closed.