S L A T K A R I S T I K A @Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- S L A T K A R I S T I K A @Select Bar

11 April 2014
S L A T K A R I S T I K A @Select Bar
11 April 2014

S L A T K A R I S T I K A @Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on S L A T K A R I S T I K A @Select Bar

Дечкото без влакна на јазикот овој Петок во SELECT Најпознатиот ХИП ХОП пејач во Државата со Концерт во најпознатот Клуб СЕЛЕКТ Струмица , вратите на клубот ке бидат ширум отворени за сите фанови на СЛАТКАР , ВЛЕЗОТ Е СЛОБОДЕН !!!!!!
Да не должиме многу се гледаме во ПЕТОКComments are closed.