ACO Pejovic Live at Select Bar Strumica – Club Select ® – Струмица

-- ACO Pejovic Live at Select Bar Strumica

8 April 2016
ACO Pejovic Live at Select Bar Strumica
8 April 2016

ACO Pejovic Live at Select Bar Strumica

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on ACO Pejovic Live at Select Bar Strumica

Почитувани со огромна ЧЕСТ и ЗАДОВОЛСТВО Ви го најавуваме настапот на АЦО ПЕЈОВИЧ на 8 април ПЕТОК во кафе бар СЕЛЕКТ Струмица, тоа ќе биде уштеедна вечер кога сите патишта ќе водат на Леблебиџиска улица во градот.
Ве покануваме заедно да ги испееме неговите најголеми хитови се до раните утрински часови .
Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.