Alen Hasanovic @Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- Alen Hasanovic @Select Bar

5 March 2015
Alen Hasanovic @Select Bar
5 March 2015

Alen Hasanovic @Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Alen Hasanovic @Select Bar

Харизматичното момче кое со својата одлична интерпретација на хитот „Као моја мати“ од Здравко Чолиќ го воодушеви шесточленото жири и ги крена на нозе Саша Поповиќ и Лепа Брена во првиот круг, Ален Хасановиќ овој Петок на ВАШЕ задоволство во Селект.

22-годишниот Хасановиќ од Прилеп ќе се потруди овој Петок забавата да биде на највисоко ниво, а на нас ни останува само да уживаме во неговата интерпретација.

Но забавата нема да биде на високо ниво доколку ние од Селект не ви го овозможиме тоа, затоа овој Петок специјална понуда HAPPY HOUR (Плати едно земи две)Comments are closed.