Alen Hasanovic @ Select – Club Select ® – Струмица

-- Alen Hasanovic @ Select

28 November 2014
Alen Hasanovic @ Select
28 November 2014

Alen Hasanovic @ Select

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Alen Hasanovic @ Select

HARIZMATICAN JE …. MORA DA JE BOSANAC …..
Вака Коментираа Членовите на Жири Комисијата На Звезде Гранда .
Почитвни Со Огромно Задоволство Ви Го Најавуваме Настапот на Ален Хасанович Во Селект Бар .
Петок 28.11.2014 Ален со Бенд во живо во Селект Бар .
Да не должиме многу се гледаме во ПЕТОК и да се потсетиме на сите македонски и ју хитови.Comments are closed.