Amar Gile Jasarspahic @ Select Bar Strumica – Club Select ® – Струмица

-- Amar Gile Jasarspahic @ Select Bar Strumica

10 July 2015
Amar Gile Jasarspahic @ Select Bar Strumica
10 July 2015

Amar Gile Jasarspahic @ Select Bar Strumica

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Amar Gile Jasarspahic @ Select Bar Strumica

Особена чест и задоволствно ни претставува да го најавиме настапот на моментално најактуелниот пејач на нашиве простори, Amar Gile Jasarspahic на 10 Јули во Select Bar Strumica.
Бидете дел од оваа ЗАБАВА која сигурно ќе остане во вашите сеќавања..

РЕЗЕРВАЦИИ:

►Мартин 075/ 346 232
►Лазо 077/ 863 574
►Коста 077/ 743 077
►Aleks 070/377 453
►Иван Шик – 077/857-401

Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.