AMAR Gile live at Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- AMAR Gile live at Select Bar

23 July 2016
AMAR Gile live at Select Bar
23 July 2016

AMAR Gile live at Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on AMAR Gile live at Select Bar

Почитувани ни представува особена чест и задоволство да го најавиме настапот на дечкото што го крена балканот на нозе Амар Гиле оваа САБОТА во Селект Бар Струмица.
Резервирајте си на време :
Мартин 075/ 346 232
Лазо 077/ 863 574
Ивана 078/529 883
Томи 077/ 990 179
Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.