BALKAN PARTY & NEXUS BAND @SELECT BAR – Club Select ® – Струмица

-- BALKAN PARTY & NEXUS BAND @SELECT BAR

12 June 2015
BALKAN PARTY & NEXUS BAND @SELECT BAR
12 June 2015

BALKAN PARTY & NEXUS BAND @SELECT BAR

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on BALKAN PARTY & NEXUS BAND @SELECT BAR

Ве покануваме овој Петок на BALKAN PARTY заедно со Nexus Band и да се забавуваме до раните утрински часови. Mомците досега на неколкупати се покажаа како одлични музичари кои професионално се снаоѓаат на сцената и она што е најважно – публиката ги сака.

Промоција на производите на BADEL со HAPPY HOUR (Плати едно земи две)
Коњак – Бадел, Вотка Вигор, Шток, Пелинковац

Задолжителна резервација кај некои од менаџерите.
►Мартин 075/ 346 232
►Лазо 077/ 863 574
►Коста 077/ 743 077

Повелeте, Ве очекуваме!Comments are closed.