“Bang La Decks” @ Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- “Bang La Decks” @ Select Bar

31 July 2015
“Bang La Decks” @ Select Bar
31 July 2015

“Bang La Decks” @ Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on “Bang La Decks” @ Select Bar

Почитувани ни представува особена чест и задоволство да го најавиме настапот на моментално најдоброто EDM дуо во регионот па и пошироко.
Дами и Господа во Петок на 31 ЈУЛИ во Селект гостуваат “Bang La Decks” .
Нивните хитови “Utopia” , “Zouka” , “Kuedon” , “Aide” се доволен репер за тоа каква забава ни предстои овој Петок .

РЕЗЕРВАЦИИ:
►Мартин 075/ 346 232
►Иван Шик – 077/857-401
►Коста 077/ 743 077
►Лазо 077/ 863 574

Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.