Be My Valentine at Club Select – Club Select ® – Струмица

-- Be My Valentine at Club Select

13 February 2016
Be My Valentine at Club Select
13 February 2016

Be My Valentine at Club Select

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Be My Valentine at Club Select

Be My Valentine е пораката под која ќе се обединат многу позитивни емоции, заљубени двојки, трагачи по големата љубов, уживатели на доброто вино.
Идеата за Be My Valentine е со својот единствен концепт и способност, за празникот на љубовта и виното да понуди различно, урбано шоу како дел од новите трендови на клубскиот живот.
Амбиентот на забавата ќе го надополни празничниот декор на клубот, многу ефекти, изненадувања и подароци ,
ново космичко клубско шоу ќе започне после полнок и гарантира излив на енергија, нова уникатна врска со публиката и море од среќни лица на секој настан потпишан од тимот на Селект .
Повелете и резервирајте:
►Мартин 075/ 346 232
►Лазо 077/ 863 574

13 февруари, Селект Бар СтрумицаComments are closed.