Brass Brothers @ Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- Brass Brothers @ Select Bar

3 October 2015
Brass Brothers @ Select Bar
3 October 2015

Brass Brothers @ Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Brass Brothers @ Select Bar

Почитувани огромна чест и задоволство ни е во Сабота да го најавиме настапот на Брас Брадрс во Селект Бар .
Оваа Сабота Брас Брадрс во ПОЛН состав со многу позитивна енергија и добра музика .
Задолжителна резервација кај некои од менаџерите.Comments are closed.