Bravo Bend @SelectBar – Club Select ® – Струмица

-- Bravo Bend @SelectBar

9 May 2014
Bravo Bend @SelectBar
9 May 2014

Bravo Bend @SelectBar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Bravo Bend @SelectBar

На наше задоволство, Браво Бенд заедно со големо ПРОМО мени овој Петок ке биде загарнитрана забава. Дечките најавија дека ке направат се да нё размрдат и да не опуштат овој викенд со македонските & YU хитови. Вратите отворени на полноќ и ја започнуваме забавата која Ве уверуваме дека ке трае до раните утрински часови. (со полна пареа!)

Повелете #selectbarComments are closed.