DJ IVAN MASTEV @SELECT BAR – Club Select ® – Струмица

-- DJ IVAN MASTEV @SELECT BAR

11 July 2015
DJ IVAN MASTEV @SELECT BAR
11 July 2015

DJ IVAN MASTEV @SELECT BAR

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on DJ IVAN MASTEV @SELECT BAR

Оваа сабота за вистинското лудило ќе биде одговорен DJ Ivan Mastev. Ќе се забавуваме со звуците на најдобрите летни хитови, а DJ IVAN ќе се потруди забавата да биде на максимално ниво.Забавата е загарантирена затоа не му ја мислете и оваа сабота бидете дел од урбаната забава во градот.

РЕЗЕРВАЦИИ:

►Мартин 075/ 346 232
►Лазо 077/ 863 574
►Коста 077/ 743 077
►Aleks 070/377 453
►Иван Шик – 077/857-401Comments are closed.