DJ Jenny Tsiko @ Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- DJ Jenny Tsiko @ Select Bar

8 August 2015
DJ Jenny Tsiko @ Select Bar
8 August 2015

DJ Jenny Tsiko @ Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on DJ Jenny Tsiko @ Select Bar

Оваа Сабота не очекува вистинско ЛУДИЛО со добро познатата DJ Jenny Tsiko. Таа ни доага од соседна Грција и е вистинска атракција мегу женските ди џеи , настапува на сите по познати плажи и во сите познати клубови.
ДА НЕ ДОЛЖИМЕ МНОГУ СЕ ГЛЕДАМЕ ВО САБОТА НА ЗАБАВА КОЈА ЌЕ ОСТАНЕ ВО ВАШИТЕ СЕЌАВАЊА.

Задолжителна резервација кај некои од менаџерите.Comments are closed.