Dj MaC @ Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- Dj MaC @ Select Bar

17 May 2014
Dj MaC @ Select Bar
17 May 2014

Dj MaC @ Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Dj MaC @ Select Bar

Сабота, задачата за party maker ке ја има Dj-Mac. Човекот доаѓа од Скопје , ке биде овде овој викенд за да приреди уште една неповторлива забава за која веруваме дека ке се бара место повеќе,
како организатори Ви ветуваме дека место има за секој кој е расположен за одлична забава , а тоа и би го нудиме ,секогаш ваши @ Select Bar.Comments are closed.