DJ MATS at Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- DJ MATS at Select Bar

16 April 2016
DJ MATS at Select Bar
16 April 2016

DJ MATS at Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on DJ MATS at Select Bar

Почитувани оваа сабота Ви го нудиме миленикот на струмичката публика DJ Mats.
Човекот повеке пати се докажа и го заслужува приматот THE BEST затоа ке биде овде овој викенд за да приреди уште една неповторлива забава за која веруваме дека ке се бара место повеќе.
Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.