DJ MATS @ Select Bar @ Smirnoff – Club Select ® – Струмица

-- DJ MATS @ Select Bar @ Smirnoff

10 July 2015
DJ MATS @ Select Bar @ Smirnoff
10 July 2015

DJ MATS @ Select Bar @ Smirnoff

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on DJ MATS @ Select Bar @ Smirnoff

Почитувани оваа сабота Ви го нудиме миленикот на струмичката публика DJ Mats.
Човекот повеке пати се докажа и го заслужува приматот THE BEST затоа ке биде овде овој викенд за да приреди уште една неповторлива забава за која веруваме дека ке се бара место повеќе.
Оваа Сабота ви најавуваме и забава со СМИРНОФ водка , многу многу награди за сите оние кои што ке конзумираат СМИРНОФ .

РЕЗЕРВАЦИИ:

✔Мартин 075/ 346 232
✔Лазо 077/ 863 574
✔Коста 077/ 743 077
✔Aleks 070/377 453
✔Иван Шик – 077/857-401

Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕ
✔ ВЛЕЗ СЛОБОДЕНComments are closed.