DJ MATS @Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- DJ MATS @Select Bar

23 May 2015
DJ MATS @Select Bar
23 May 2015

DJ MATS @Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on DJ MATS @Select Bar

Почитувани оваа сабота Ви го нудиме миленикот на струмичката публика DJ Mats.
Човекот повеке пати се докажа и го заслужува приматот THE BEST затоа ке биде овде овој викенд за да приреди уште една неповторлива забава за која веруваме дека ке се бара место повеќе.

Повелете Ве ОчекувамеComments are closed.