DJ Mna & Alexandra Saxophone @SelectBar – Club Select ® – Струмица

-- DJ Mna & Alexandra Saxophone @SelectBar

20 March 2015
DJ Mna & Alexandra Saxophone @SelectBar
20 March 2015

DJ Mna & Alexandra Saxophone @SelectBar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on DJ Mna & Alexandra Saxophone @SelectBar

#Сабота – This Saturday DJ Mna & Alexandra Saxophone Live

Кога доаѓа сабота секогаш се мисли на добра забава. Оваа сабота Селект ви нуди нешто ново на нашиот репертоар. Добро познатиот на струмичани DJ MNA овојпат придружуван со прекрасните звуци на саксофонот на кој свири Александра,ќе се потрудат да направат одлична забава со најновите комерцијални хитови.
Промоција на Jegermaster

Повелете, Ве очекувамеComments are closed.