DJ TightBeats @ Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- DJ TightBeats @ Select Bar

13 June 2015
DJ TightBeats @ Select Bar
13 June 2015

DJ TightBeats @ Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on DJ TightBeats @ Select Bar

Оваа Сабота за прв пат во нашиот град DJ TightBeats дечкото кој моментално растура и ја трешти цела Македонија во звуците на Хип Хоп и РнБ музиката.
Најпрво се загреваме со нашиот Resident DJ MNA, за потоа вистинското лудило да трае до раните утрински часови со DJ TightBeats.

Задолжителна резервација кај некој од менаџерите.

Повелете, Ве очекуваме!Comments are closed.