DJ ZOKI POKI @SELECT BAR – Club Select ® – Струмица

-- DJ ZOKI POKI @SELECT BAR

19 September 2015
DJ ZOKI POKI @SELECT BAR
19 September 2015

DJ ZOKI POKI @SELECT BAR

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on DJ ZOKI POKI @SELECT BAR

Сабота е ден кога струмичани излегуваат од дома и бараат добра забава, а каде ако не во СЕЛЕКТ.
Оваа Сабота не очекува вистинско лудило со добро познатиот д-џеј на струмичани ZOKI POKI.
Тој е човекот кој во Сабота ќе се потруди забавата да биде на максимално ниво и да се забавуваме до раните утрински часови.

Резервација кај некој од менаџерите:
Мартин 075 346 232
Лазо 077 863 574
Иван 077 857 401
Коста 077 743 077

Повелете, Ве очекуваме!Comments are closed.