DJ ZOLOTO *NEON PARTY* @SELECT BAR – Club Select ® – Струмица

-- DJ ZOLOTO *NEON PARTY* @SELECT BAR

5 June 2015
DJ ZOLOTO *NEON PARTY* @SELECT BAR
5 June 2015

DJ ZOLOTO *NEON PARTY* @SELECT BAR

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on DJ ZOLOTO *NEON PARTY* @SELECT BAR

Овој ПЕТОК (5 јуни) не очекува вистинско ЛУДИЛО со светско познатата DJ ZOLOTO. Таа претставува вистинска атракција со незните крила, а моментално се наоѓа помеѓу ТОП 4 диџејки во светот. Забавата да виде на вистинско врвно ниво СЕЛЕКТ орнаизира NEON PARTY со посебна сценографија, која дополнително ќе придонесе кон атрактивноста на овој настап.
ДА НЕ ДОЛЖИМЕ МНОГУ СЕ ГЛЕДАМЕ ВО ПЕТОК НА ЗАБАВА КОЈА ЌЕ ОСТАНЕ ВО ВАШИТЕ СЕЌАВАЊА.

Задолжителна резервација кај некои од менаџерите.
Vlezot e SLOBODEN

►Мартин 075/ 346 232
►Лазо 077/ 863 574
►Коста 077/ 743 077Comments are closed.