Djavolice Live At SELECT Bar – Club Select ® – Струмица

-- Djavolice Live At SELECT Bar

27 February 2016
Djavolice Live At SELECT Bar
27 February 2016

Djavolice Live At SELECT Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Djavolice Live At SELECT Bar

Почитувани ни представува особена чест и задоволство да гонајавиме првиот настап на “Djavolice ” во Македонија и тоа токму во Селект Бар Струмица , повелете и следете го настапот на моментално најжешките девојки во соседна Србија тоа ќе биде вечер кога сите патишта ќе водат на Леблебиџиска улица во градот.
задолжителна резервација кај некои од менаџерите.
►Мартин 075/ 346 232
►Лазо 077/ 863 574
Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.