Djavolice (Tamara Milutinovic) at Select BAR – Club Select ® – Струмица

-- Djavolice (Tamara Milutinovic) at Select BAR

27 August 2016
Djavolice (Tamara Milutinovic) at Select BAR
27 August 2016

Djavolice (Tamara Milutinovic) at Select BAR

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Djavolice (Tamara Milutinovic) at Select BAR

Дами и господа ни претставува огромна чест и задоволство за оваа Сабота да ви го најавиме настапот на DJAVOLICE (Tamara Milutinovic) во СЕЛЕКТ.
Во Сабота не очекува вистински лудило бидејки забавата ќе биде на високо ниво, а Tamara Milutinovic ќе биде главниот виновник за тоа што сите ќе пееме во еден глас и ќе се забавуваме до раните утрински часови.

Резервирајте си маса на време:
Мартин 075/ 346 232
Вероника 075/ 852 561
Ивана 078/529 883
Томи 077/ 990 179

Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.