Elitni Odredi Relja Popovic @Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- Elitni Odredi Relja Popovic @Select Bar

25 June 2016
Elitni Odredi Relja Popovic @Select Bar
25 June 2016

Elitni Odredi Relja Popovic @Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Elitni Odredi Relja Popovic @Select Bar

Почитувани Ве покануваме на СПЕКТАКУЛАРЕН концерт на ELITNI ODREDI на 25 јуни САБОТА во Селект.
Клуб Селект за 25 јуни ви најавува уште едно концертно HIP-HOP доживување!.
Забава што не се пропушта!
РЕЗЕРВАЦИИ:
►Мартин 075/ 346 232
►Лазо 077/ 863 574
►Ивана 078/529 883
►Томи 077/ 990 179
Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.