ELITNI ODREDI (Relja Popovic) @Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- ELITNI ODREDI (Relja Popovic) @Select Bar

17 July 2015
ELITNI ODREDI (Relja Popovic) @Select Bar
17 July 2015

ELITNI ODREDI (Relja Popovic) @Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on ELITNI ODREDI (Relja Popovic) @Select Bar

Почитувани Ве покануваме на СПЕКТАКУЛАРЕН концерт на ELITNI ODREDI на 17 јули во Селект.
Клуб Селект за 17 јули ви најавува уште едно концертно HIP-HOP доживување!.
Забава што не се пропушта!

РЕЗЕРВАЦИИ:

►Мартин 075/ 346 232
►Лазо 077/ 863 574
►Коста 077/ 743 077
►Aleks 070/377 453
►Иван Шик – 077/857-401

Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.