Feedback Band Live @ Select – Club Select ® – Струмица

-- Feedback Band Live @ Select

21 November 2014
Feedback Band Live @ Select
21 November 2014

Feedback Band Live @ Select

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Feedback Band Live @ Select

Select Bar ви ги најавува FEEDBACK BAND кои ке ви овозможат да се загреете на најубав можен начин во клубот кој што е ширум отворен за сите оние што сакаат добра забава.
Да не должиме многу се гледаме во ПЕТОК и да се потсетиме на сите македонски и ју хитови.

ПЕТОК : SELECT BAR

* FEEDBACK BAND
* FRIDAY MENU
* SLOBODEN VLEZComments are closed.