*FRIDAY* BALKAN PARTY & NEXUS BAND @SELECT BAR – Club Select ® – Струмица

-- *FRIDAY* BALKAN PARTY & NEXUS BAND @SELECT BAR

7 November 2014
*FRIDAY* BALKAN PARTY & NEXUS BAND @SELECT BAR
7 November 2014

*FRIDAY* BALKAN PARTY & NEXUS BAND @SELECT BAR

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on *FRIDAY* BALKAN PARTY & NEXUS BAND @SELECT BAR

Ве покануваме овој петок на BALKAN PARTY заедно со Nexus Band и да се забавуваме до раните утрински часови. Mомците досега на неколкупати се покажаа како одлични музичари кои професионално се снаоѓаат на сцената и она што е најважно – публиката ги сака.

Резервации кај менаџерите на Селект
►Мартин 075/ 346 232
►Лазо 077/ 863 574Comments are closed.