HighStart@Live – Club Select ® – Струмица

-- HighStart@Live

13 May 2016
HighStart@Live
13 May 2016

HighStart@Live

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on HighStart@Live

Овој петок не очекува уште една луда РОК забава во Select Bar.Овој пат за тоа ке се погрижат High Start a тоа се: Петар Киселоски ,Христијан Ристески, Дејан Трајкоски, Александар Шилоски и Филип Јездиќ.Бидете во Select Bar и бидете \m/ 😉Comments are closed.