Hospital Party @SelectBar – Club Select ® – Струмица

-- Hospital Party @SelectBar

2 September 2016
Hospital Party @SelectBar
2 September 2016

Hospital Party @SelectBar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Hospital Party @SelectBar

Дами и господа, овој петок менаџерскиот тим на СЕЛЕКТ се потруди да организира забава на каква што не сте присуствувале до сега. Овој Петок организираме #HospitalParty заедно со добро познатиот на струмичката публикa DJ MNA.
Ќе се забавуваме во звуците на HIP-HOP музиката, а за забавата да биде на уште повисоко ниво СЕЛЕКТ ѓи изненадува своите гости со многу #Награди и #ГратисПијачки.
#ВЛЕЗСЛОБОДЕН

Затоа не размислувјте многу и резервирајте си маса на време:
Мартин 075/ 346 232
Вероника 075/ 852 561
Ивана 078/529 883
Томи 077/ 990 179

Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.