Hot Line Live at Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- Hot Line Live at Select Bar

9 September 2016
Hot Line Live at Select Bar
9 September 2016

Hot Line Live at Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Hot Line Live at Select Bar

Настап на Хот Лајн Бенд во живо овој петок во Селект Бар ,
дополнително забавта ке ја надополниме со промоција на точено пиво (КРИГЛА) со промотивна цена од 40 Ден.
Резервирајте си маса на време:
Мартин 075/ 346 232
Вероника 075/ 852 561
Ивана 078/529 883
Томи 077/ 990 179
Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.