Igor Trips & David Kay @ Club Select – Club Select ® – Струмица

-- Igor Trips & David Kay @ Club Select

23 January 2016
Igor Trips & David Kay @ Club Select
23 January 2016

Igor Trips & David Kay @ Club Select

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Igor Trips & David Kay @ Club Select

Оваа сабота проследете го настапот на едни од најдобрите Диџеј комбинации на овие простори.
Вечерта ќе настапат IGOR TRIPS & DAVID KAY….
Не пропуштајте да бидете дел од најдобрата и нај урбаната
атмосфера во градот…
Менаџерскиот ТИМ на ве очекува секогаш спремни и насмеани..
Only for positive people…

DJ IGOR TRIPS & DAVID KAY

Резервирај на време на тел.
✔Мартин 075/ 346 232
✔Лазо 077/ 863 574

Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.