Ike De KoKa @ Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- Ike De KoKa @ Select Bar

19 April 2014
Ike De KoKa @ Select Bar
19 April 2014

Ike De KoKa @ Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Ike De KoKa @ Select Bar

Продолжуваме со Уникатни и Единствени Забави оваа Сабота :
Mузика придружена со live perfomance, дуото кое направи револуција во македонската музика и во македонскиот етер, ке
ги имаме за наши гости во Сабота Ike de Koka. Дуото веќе многу добро го познаваме,
Почитувани повелете и бидете сведоци како најдобрите комерцијални и хаус хитови ке бидат изведени во живо, не дозволувајте останатите да ви расправаат
Select Bar го прави тоа за Вас.Comments are closed.