IN VIVO Live at Select Bar Strumica – Club Select ® – Струмица

-- IN VIVO Live at Select Bar Strumica

30 January 2016
IN VIVO Live at Select Bar Strumica
30 January 2016

IN VIVO Live at Select Bar Strumica

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on IN VIVO Live at Select Bar Strumica

Почитувани ни представува огромна чест и задоволство да ве поканиме на концертот на IN VIVO во Кафе бар СЕЛЕКТ Струмица .
По тој повод менаџерскиот тим на Кафе Бар Селект ве поканува на спектакл кој не смеете да го пропуштите, тоа ќе биде вечер кога сите патишта ќе водат на Леблебиџиска улица во градот.

задолжителна резервација кај некои од менаџерите.
►Мартин 075/ 346 232
►Лазо 077/ 863 574
Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.