Jelena Rozga @ Select Bar Strumica – Club Select ® – Струмица

-- Jelena Rozga @ Select Bar Strumica

27 November 2015
Jelena Rozga @ Select Bar Strumica
27 November 2015

Jelena Rozga @ Select Bar Strumica

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Jelena Rozga @ Select Bar Strumica

Почитувани на ВАШЕ барање а на наше огромно задоволство ви го најавуваме концертот на Јелена Розга во Селект .
Ве покануваме да присуствувате на уште еден спектакал кој не смеете да го пропуштите
** Задолжителна резервација кај некој од менаџерите ;
.►Мартин 075/ 346 232
►Лазо 077/ 863 574
►Коста 077/ 743 077
►Иван Шик – 077/857-401

Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.