JELENA ROZGA @ Select Bar Strumica – Club Select ® – Струмица

-- JELENA ROZGA @ Select Bar Strumica

3 July 2015
JELENA ROZGA @ Select Bar Strumica
3 July 2015

JELENA ROZGA @ Select Bar Strumica

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on JELENA ROZGA @ Select Bar Strumica

Почитувани ја најавивме пред некое време еве и официјално КОНЦЕРТ на Јелена Розга во Селект Бар.
Концертот е закажан за Петок 3 Јули , Ве покануваме да присуствувате на еден ваков спектакал кој не смеете да го пропуштите .Comments are closed.