JukeBox Party at Select – Club Select ® – Струмица

-- JukeBox Party at Select

4 August 2016
JukeBox Party at Select
4 August 2016

JukeBox Party at Select

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on JukeBox Party at Select

Вечерва Џубокс Парти во Селект Бар , Селект секогаш мисли на своите гости и затоа секогаш нуди поразлична и пооргинална забава за сите вас .
ВЛЕЗ СЛОБОДЕН.
Резервирајте си на време :
Мартин 075/ 346 232
Лазо 077/ 863 574
Ивана 078/529 883
Томи 077/ 990 179Comments are closed.