LIBERO BAND @Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- LIBERO BAND @Select Bar

14 May 2015
LIBERO BAND @Select Bar
14 May 2015

LIBERO BAND @Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on LIBERO BAND @Select Bar

Забавата во Селект не застанува!
Петок – ден резервиран за жива свирка, релаксирана музика и музика која ке нѐ загрее за викендот кој започнува, а ке го започнеме со полна енергија.
Наши гости за Вас се Либеро Бенд, дечките кои знаат дека забавите започнуваат каде ако не од Select Bar Strumica , местото каде едноставно доаѓате за забава и само за забава.Забавата ја надополнуваме со СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА:
Плаќаш 1L ВИГОР добиваш +1L ГРАТИС !
Плаќаш 1L КОЊАК добиваш +1L ГРАТИС !

Повелете влезот се разбира е БЕСПЛАТЕН!Comments are closed.