Libero Band @ Select Bar – Club Select ® – Струмица

-- Libero Band @ Select Bar

18 April 2014
Libero Band @ Select Bar
18 April 2014

Libero Band @ Select Bar

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Libero Band @ Select Bar

Забавата во Селект не застанува, Петок – ден резервиран за жива свирка, релаксирана музика и музика која ке нѐ загрее за викендот кој започнува, а ке го започнеме со полна енергија.  Наши гости за Вас се Либеро Бенд, дечките кои знаат дека забавите започнуваат каде ако не од @ Club Select , местото каде едноставно доаѓате за забава и само за забава.Забавата ја надополнуваме со ПЕТОЧНОТО Мени
Вотка 1л + Ред Бул 2 = 1200 ден.
Коњак 1л + Ред Бул 2 = 1200 ден
Шток 1л + Ред Бул 2 = 1700 ден
За сите оние што се на подиумот Текила Парти
текила 3 = 100 ден.
Повелете влезот се разбира е БЕСПЛАТЕН!Comments are closed.