Milica Todorovic at Select Bar Strumica – Club Select ® – Струмица

-- Milica Todorovic at Select Bar Strumica

6 August 2016
Milica Todorovic at Select Bar Strumica
6 August 2016

Milica Todorovic at Select Bar Strumica

AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized Comments Off on Milica Todorovic at Select Bar Strumica

Особена чест и задоволствно ни претставува да го најавиме настапот на моментално најактуелниот женски вокал на нашиве простори, Милица Тодорович на 6 Август САБОТА во Select Bar Strumica.
Бидете дел од оваа ЗАБАВА која сигурно ќе остане во вашите сеќавања..
РЕЗЕРВАЦИИ:
Мартин 075/ 346 232
Лазо 077/ 863 574
Ивана 078/529 883
Томи 077/ 990 179

Не пропуштајте ги најдобрите забави во градот. Не дозволувајте да ви раскажуваат. Бидете и вие дел!
✔ ВЕ ОЧЕКУВАМЕComments are closed.